Uendelig lang uge!

Efterårsferie i hyggens tegn.

Jeg havde besluttet mig at holde min datter Melanie hjemme hele efterårsferien så vi kunne finde hinanden igen efter min mand havde været indlagt og vi ikke have været meget sammen den sidste uges tid.

Vi har hygget os selvfølgelig med bump på vejen, men sådan er det jo når man har en dejlig prinsesse som har noget af et temperament, som godt kan være en udfordring da min egen temperament er lige så stort.

Jeg er i den overbevisning om at jeg har den mest vidunderlige datter og jeg er så stolt af hende! jeg elsker hende over alt på denne jord.

Min mand og jeg gik ind til denne efterårsferie, med tanken om at det nok blev lige af en kamp og en lang uge, da det var ved at være på tide at Melanie skulle til at være ble fri.

Hun skal starte i børnehave d 1/2 – 2019 og der er vi blevet rådgivet til at gøre hende ble fri inden.

Vi tog mod til os og snakkede med hende, om hun var ved at være klar til at blive en stor pige.

 Hun var klar og hun smed bleen samme dage og har haft få uheld hele ugen – nævnte jeg at jeg var stolt! 

Bleen er ikke interessant længere, det er toilettet, især når vi skal løbe igennem hele Randers storcenteret for at finde et toilet, så gik der sport i det.

Efterårsferien har stået på lige præcis det som Melanie gerne vil  og det var blandt andet Randers storcenteret hvor vi var nede og lege i deres legekælder, se på deres ballonudstilling, skære græskar sammen med oldemor og farmor og bage græskarkage.

Mine forældre og jeg havde for lang tid siden aftalte at de gerne vil have Melanie ud på overnatning i efterårsferien, så de kunne tage hende med til ebelfestival som bliver afholdt i Ebeltoft hele ferien og det havde vist været en stor succes. Det var første gang  vi var børnefri siden vi fik hende som nu er  2,5 år siden.

I den anledning inviterede jeg to dejlige tøser hjem til mig så vi kunne få gang i vores enormt hyggelige madklub igen efter en stille periode hvor ingen havde tid.

Menuen stod på

Velkomst 

Jordbær og ost

Forret 

Græskarsuppe med bacon

Hovedret 

Okseklump der havde simret i 9 timer, som tilbehør var der små kartofler og blomkål og en lækker flødesovs

Dessert

Hjemmelavet æblekage

Stine Lund Frandsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uendelig lang uge!