At blogge, er det mon noget for mig?

Kur vs livstil

Kur vs livsstil. 

Det meste af danmarksbefolkning har et nytårsfortsæt når vi runder det nye år, nemlig at tabe sig.

Det kan vi se på de fleste statistikker i fitnesscenter, indmeldingerne eksplodere fuldstændig januar måned og så daler det lige så stille igen jo længere hen vi kommer.

Opstarten hedder som regel d 2 januar, for tømmermændene skal lige plejes d 1 januar med de værste junk food retter. Denne hoppede jeg også med på.

Jeg startede d 2 januar på min KUR, for det var ved at være på tide at der skulle ske nogle drastiske ændring mht. min livstil og helbred.

Jeg havde snakkede en del sammen med min tidligere kollega om hvad der skulle til for at tabe sig og hvad der var en god kur. Hun fortalt mig om Low carb, Hight fat. en kur som satte fokus på at indtage minimale gram kulhydrater, så man kan dræne sine deporter af kulhydrater. I stedet for kulhydrater som holder en mæt i kortere tid, så indtager man fedt, det gør at man er mæt i længere tid.

Alt omkring LCHF kan i alle læse om inde på bla. madbandittens hjemmeside, hun forklare kroppens proces, hvorfor vi ikke skal være fedtforskrækket, og hvorfor det er sundt for kroppen at leve efter LCHF.

For mit vedkommende var jeg 100 % game på at forsøge at udfordre mig selv med at give slip på kulhydrater og især stivelse.

Jeg gave slip på alle kulhydrater og diverse former for stivelse, alle mælkeprodukter da der er mælkesukker i. Jeg kunne efter lidt tid se resultater på mit hårde arbejde med at tælle kulhydrater.

Det raslede bogstavlig talt af mig og det var helt fantastisk, det var jo drømmescenariet

Dette skal ikke lyde som om det ikke har været hårdt og at jeg ikke har haft nogle synde dage, for det har jeg bestemt. men billederne her taler vist for sig selv. der er sket meget.

Motivationen kan godt glide i svinget med tiden, men at kunne se tilbage på disse billeder, får mig op på hesten igen (en lidt træls tale måde, da jeg er møg bange for heste 🙂 ).

Jeg skal ikke tilbage i den krop jeg var i før.

Jeg har formået at tabe mig 21 kg indtil videre, det er ca halvvejs i forhold til hvad drømmen er. Jeg mangler ca. 20 kg endnu.

 Jeg ser ingen problem i at tabe mig de næste 20 kg, da jeg har den bedste støtte fra min mand. Det må siges at være det bedste  boost jeg kunne drømme om.

Han kan se når jeg er nede  i kuldkælderen og ikke rigtig ikke har lyst til at fortsætte, så kan han få mig op igen.

og det elsker jeg ham meget højt for. Han ved hvor meget jeg kæmper for at  jeg kan komme de ekstra 20 kg ned.

Jeg gik ind i denne proces om tanken at dette KUN var en kur, men nu har jeg været på LCHF i 10 måneder. Mit liv omhandler LCHF og det anerkender jeg fuldt ud nu.

Dette er blevet en livsstil for mig.

 

Stine

 

Stine Lund Frandsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blogge, er det mon noget for mig?