Tid til opstramning

Gone with the wind!

ARGH jeg har lyst til at skrige!

Motivationen er væk for alvor!

Jeg har lyst til at smide min vægt ud af vinduet og sige fuck it!

Finde alt slik, is, brød, KAGE og hvad man ellers kan finde af utrolig usunde ting!

jeg kan ikke begribe at min vægt kun går op af.

Ja ja ja, jeg ved godt jeg er begyndt at træne, men med de spring vægten tager, kan det ikke passe at det er træningen som er skyld i at vægten stiger så voldsomt

Alt er ikke lutter og lagkage, jeg vil gerne vise jer at alle kan have dårlige dage, men jeg er simpelthen nød til at holde fast og så måske gøre alvor i at kaste vægten ud af vinduet og målbåndet væk, og så bare se hvad der sker.

Måske kan jeg stresse min krop til at holde på alt væske, fedt osv. det kan måske være min egen skyld.

Man ved aldrig hvad ens tankegang kan gøre ved ens krop og det er måske lidt skræmmende, men ret så relevant at erkende at man har et “problem”, så man måske kan sætte lidt mere fokus på at komme over på den anden side og ikke blive ved med at sidde fast det det samme.

Jeg kan da mærke at hvis jeg ikke snart kommer videre og sætter fokus på det, så falder jeg i med begge ben og det er bestemt ikke sikker jeg kommer op igen, og så er 22 kg ikke særlig meget.

 

 

 

Tager imod alle råd og vejledning på hvordan jeg kommer videre. man behøver ikke have den vildeste erfaring, men bare et godt råd til hvordan jeg kommer fremad igen.

Jeg har ikke lyst til at komme tilbage til den gamle mig, som ikke have særlig mange glade dage, som altid tænkte på hvad andre tænkte omkring mig og jeg vil bestemt ikke op i den størrelse tøj igen eller betale den pris for det.

Stine Lund Frandsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til opstramning