At blogge, er det mon noget for mig?

At blogge, er det mon noget for mig?

At blogge, er det mon noget for mig?

Det er et spørgsmål jeg har gået med i tankerne de sidste par dage.

Der er ikke noget ekstraordinært ved mit liv i forhold til andres.

Jeg er 25 år og er bosat i Randers sammen med min datter og min mand og vores hund. Ikke noget vildt, voldsomt eller ekstra fansi ved det.

Jeg har som alle andre mødre være i gennem skrigeri, l**** bleer, sygdom osv. så det kan jeg heller ikke engang fraskrive mig.  Som sagt en helt almindelig tilværelse på denne jord.

 

Hvorfor vil du så lave denne blog, kan mange måske undre sig over.

Jo det skal i se, jeg havde som mange andre et nytårsforsat som lyder så kliche agtig, som noget kunne være nemlig at tabe sig.

Mange starter bare om mandagen som på en ny uge, men det kunne jeg ikke nøjes med, nej nej, jeg var nødttil at tage fat i den dag hvor der året får en ny start.

Hvad var så min motivation til at tabe mig, bliver jeg tit spurgt om efter jeg tog beslutningen om at starte på kur. Mange har julelys i øjne og en forventning om at jeg vil sige at det var pga. min datter og være hendes forbillede senere hen i livet, men nej nej, jeg slukker hurtigt deres julelys, når jeg fortæller at motivationen for at tabe mig var at jeg kunne sparre penge på tøj. Jeg lægger ikke skjul på at jeg bestemt ikke kunne være i H&M, only osv. jeg var oppe i pluz size i den store ende, der er intet galt med pluz size, men jeg vil ikke give 900kr. for et par helt almindelig forvasket cowboybukser, når jeg kunne gå ind ved siden af og give 150kr. for nogle der var magen til, tænk hvor meget ekstra tøj jeg kan købe 🙂

Når jeg har fortalt det til dem som spørger kigger de mærkeligt på mig, går væk med en smil på læberne og ryster på hovedet.

Jeg startede derefter på en kur som jeg senere hen kom til at holde så meget af så jeg tog det ind som en livsstilsændring.

Men alt den snak kan vi tage på et senere tidspunkt 🙂

 

Stine

 

 

 

Stine Lund Frandsen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blogge, er det mon noget for mig?